Skip to main content

Karolina Vidović Krišto

predsjednica stranke

Rođena u Vukovaru 1975. Osnovnu i srednju školu završila u Munchenu, a Fakultet političkih znanosti u Zagrebu. Udana, majka četvero djece.

Elvio Kalčić

potpredsjednik

Dugi je niz godina radio na naftnim platformama po svijetu, vratio se u svoj rodni kraj, u Matulje, Primorsko goransku županiju i sada je proizvođač piva. Do pristupanja OIP-u nikada nije bio član nijedne stranke.

Srećko Telar

potpredsjednik

Ekonomist, zapovjednik specijalnih jedinica MUP-a za sisačko područje za vrijeme Domovinskog rata. Vijećnik je u Županijskoj skupštini i u gradskom vijeću Siska. Gospodin Telar je tražio svoju političku domovinu – od HDZ-a do Domovinskog pokreta, a OIP-om je taj cilj postigao.

Bruno Skračić

potpredsjednik

1988. godine otišao je u SAD, softverski je inženjer u jednoj velikoj globalnoj tvrtki, u Silicijskoj dolini gdje i živi. On će posebno raditi na digitalnom razvoju Hrvatske s ciljem da Hrvatska postane predvodnik u Europi u privlačenju IT industrije. Namjerava se vratiti u Domovinu.

Ivica Debić

član predsjedništva

Profesor je fizike i poduzetnik, aktivni sudionik obrane i izgradnje Hrvatske države, kojeg je davne 1992. tadašnji glavni tajnik HDZ-a Stjepan Mesić, isključio iz HDZ-a. Gospodin Debić je bio gradonačelnik Grubišnog Polja, kao neovisni kandidat, gdje je i danas gradski vijećnik.

Davor Krivski

član predsjedništva

HR-menadžer (stručnjak za ljudske potencijale), s iskustvom u različitim, velikim europskim i svjetskim kompanijama. Zagrepčanin je i magistar strojarstva. Davor do pristupanja OIP-u nikada nije bio član političke stranke u Hrvatskoj.

Dražen Kaužljar

član predsjedništva

Doktor znanosti prometnog inženjerstva i sigurnosti, te hrvatski dragovoljac na posavsko-novskom ratištu. Gospodin Kaužljar je još jedan stvarni stručnjak, domoljub koji, naravno, u današnjem kleptomansko-nepotističkom sustavu nije imao priliku za kreativno djelovanje.

Iva Zadelj

rizničarka

Magistra ekonomije iz Zagreba. Do OIP-a nikada nije bila član političke stranke u Hrvatskoj.

Close Menu

Adresa
OIP
Đorđićeva ulica 15
Zagreb

Kontakt
tel: +385(1) 3700 729
email: ured@oip.hr